Catan: Reiseditie

Catan__Reiseditie__1.png
Catan__Reiseditie__1.png
Catan__Reiseditie__2.png
Catan__Reiseditie__3.png
Artikel unieke code:  999-KOL37
Beschikbaarheid artikel:   Op voorraad
Compacte uitgave van het populaire handelsspel Catan . Bevat laden, waar alle spelonderdelen in passen. Zeer geschikt voor op reis. Ook met 2 personen te spelen.
Geen uitbreiding maar een compleet losstaande editie.
Verkoopprijs: € 34,99
Van..€ 34,99
Korting
Bedrag BTW
Totaal BTW:
Standaard prijs:
Gratis verzending
Met levering Afhalen in de winkel voor € 0,00
Deze compacte uitgave van het populaire handelsspel Catan bevat alle spelonderdelen die ook in het basisspel zitten, maar In kleiner formaat. Daardoor is het spel zeer geschikt om op vakantie mee te nemen. De spelregels zijn in principe gelijk aan die van het basisspel, maar de opbouw van het speelbord is iets veranderd, omdat het nu uit 6 delen bestaat in plaats van uiit losse tegels. Verder vindt u een handig dobbelbakje en verschillende opberglades in de doos. Je kunt de Catan Reiseditie zelfs met 2 personen spelen door de bijgesloten handelskaarten. De handleiding beschrijft de geldende spelregels. Spel Catan nu echt overal met deze praktische reiseditie!
Gemiddelde speeltijd
60 minuten en langer
Aantal spelers
2 - 4
Leeftijd
Vanaf 9 jaar
Auteur
Klaus Teuber
Tactische tips
Omdat er met 2 dobbelstenen wordt gegooid, is het verstandig om je dorpen bij getallen te zetten die statistisch veel worden gegooid, zoals de 6 of de 8.
_x000D_
_x000D_ Zeker als je met 4 spelers bent, doe je er goed aan om zo snel mogelijk je netwerk uit te breiden, voordat alle mooie plaatsen zijn vergeven of je zelfs bent ingesloten.
_x000D_
_x000D_ Ook als je niet aan de beurt bent, kun je handelen. Let goed op en probeer snel in te springen als zich een goede handelskans voordoet. Hou er rekening mee dat een ander alleen wil ruilen als hij er ook beter van wordt. Oftewel, voor wat hoort wat!
_x000D_
_x000D_ Ben je geen liefhebber van al dat gehandel? Probeer dan zo snel mogelijk dorpen bij havens te bouwen, zodat je goedkoper met de bank kunt ruilen.
categorieC
Strategiespellen
categorieB
Reisspellen
categorieA
Bordspellen
categorieE
Reisspellen
Max aantal spelers
4
Min aantal speler(s)
2
afbeelding2
noimage_new
afbeelding1
noimage_new

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.